Jó helyen vagy!

Magyar Adrienn vagyok, természetszerető, örökmozgó, jövőért tenni akaró.
Imádok természetben lenni, kirándulni, sportolni, utazni, olvasni, tanulni,
finomakat enni – inni, barátokkal – családdal minőségi időt tölteni.

Mit jelképez a teknős?

Életem több területén már hosszú évek óta tudatosan alakítom mindennapjaimat. Falusi gyerekként rengeteg időt töltöttem állatok, növények között, és csak később a nagyvárosi életforma alkalmával szembesültem az extrém túlfogyasztással, meggondolatlan magatartással. Habár különböző aktivitásokkal támogattam már akkor is a környezetvédelmet, 2019-ben került még inkább előtérbe a környezettudatosságom. Ráeszméltem, hogy számomra az egyik leginkább feltöltő tényező a TERMÉSZET a felelőtlen fogyasztás által veszélybe került.

Hosszú élet
Elpusztíthatatlanság
Megújulás
Bölcsesség

Miért jött létre az EcoMood Hungary?

Azért hoztam létre az EcoMood Hungary-t, hogy lépésről lépésre tudatosságot csempésszek az emberek mindennapjaiba. Immár szeretett családom segítségével elsősorban az egyszer használatos műanyag termékek leváltásában kínálunk környezetbarát, tartós, praktikus alternatívákat a low waste szemléletmód szerint. Egyszerű, mégis nagyszerű ötletekkel, tippekkel, termékekkel segítjük tudatosságra nyitott társainkat a social media felületeken.

Célunk, hogy együtt egy sokkal tudatosabb, tisztább, fenntartható jövőt tudjunk létrehozni a következő generációk számára.

Miért fontos a fenntarthatóság?

Világszerte felmerülő probléma a műanyagszennyezés, éves szinten több millió tonna hulladék kerül a természetbe, a vízi élővilágba, súlyos károkat okozva ezzel. A túlfogyasztás jellemzi a jelen kort, eszméletlen sok hulladékot termelve ezzel.

Fontos, hogy csak úgy érhetünk el fenntartható fejlődést a természetünk megóvásában és megújulásában, ha tudatosabban éljük mindennapjainkat.

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre nyitottabbak az emberek arra, hogy változtassanak szokásaikon.

És te? Velünk tartasz?

#teamecomoodhungary

Értékeink

Rugalmasság

TISZTELET

Szeretet

Figyelmesség

Tudatosság