Tudatos 2023

Nézz szét környezetbarát termékeink között!

Jó helyen vagy

Magyar Adrienn vagyok, természetszerető, örökmozgó, jövőért tenni akaró. Imádok természetben lenni, kirándulni, sportolni, utazni, olvasni, tanulni, finomakat enni – inni, barátokkal – családdal minőségi időt tölteni.

tudatos Termék

Terápiás esszencia

KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEINK

HAMAROSAN

Immunerősítés esszenciákkal workshop

Ha már eleged van, hogy 2-3 hetekre lebetegszetek, és nyitott vagy a természetees alternatívákra, gyere el az esszencia workshopra, ahol egy bedörzsölő krémet is elkészítünk.  🌿

Tarnaméra, 2024.02.16.

Hogyan használd helyesen az esszenciális olajakat?

💤Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan segíthetnek az esszenciális olajok a fizikai-lelki kihívásokban, hogyan használhatod ezeket  biztonságosan, akkor ez az esemény neked szól. 🌿

Heves, 2024.02.17.

immunerősítés esszenciákkal
– alapok

Ha már eleged van, hogy 2-3 hetekre lebetegszetek, és nyitott vagy a természetees alternatívákra, gyere el az esszenciaélményre, ahol megillatolhatod, kipróbálhatod az esszenciákat, miközben tanulsz róluk. 🌿

Heves, 2024.02.17.

Miért válassz minket?

Fenntartható termékeinket környezetbarát csomagolásban szállítjuk ki vásárlóinknak. Lelkes családi vállalkozásusnk azon ügyködik, hogy minél több tudatosságra nyitott társunk megtegye az első, avagy következő (környezet)tudatos lépését.

Biztonságos fizetés

Fizethetsz a Paylike online felületén bankkártyával vagy banki átutalással is.

Környezetbarát termékek

Vegán és komposztálható termékeket is találsz webshopunkon. Valamint minden termékünk állatkísérlet mentes.

Gyors, országos kiszállítás

Kérheted csomagodat házhozszállítással, vagy csomagponton történő átvétellel.

Nagyon hasznos csomag, még a kezdőknek is mint nekem. Külön öröm volt a gyors visszaigazolás és szállítás!

Evelin

Műanyagmentes mosogatásra fel csomag vásárló

Imádom, mindenhova magammal viszem, és sokan megdicsérnek miatt.

Virág

Cekker vásárló

Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg támogatást, segítséget bármikor bármilyen időpontban akár SOS helyzetben is amit tőled kaptam. Hálás vagyok a sorsnak hogy utamba ejtett, megváltoztatva ezzel engem és az egész családom egészséget, mindennapjait🙏🏻

Helga

2 gyermekes olajfelhasználó

Fenntarthatósági programunk keretein belül ismét ellátogatott hozzánk Magyar Adrienn, az EcoMood Hungary vezetője, hogy bearanyozza kollégáink napját. Hisz mindenki tudja, ha ő jár nálunk, az egyet jelent a kellemes feltöltődéssel és az edukációval. Ezúttal az illóolajak megfelelő használatáról, az immunerősítésről és a koncentráció fokozásáról hallhattak előadást a résztvevők.

KÉSZ csoport

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT FELETT!

Neked mi a következő low waste lépésed?

Legyél akár kezdő, akár haladó tudatosságra nyitott társunk, webshopunkban számos fenntartható, környezetbarát terméket találsz.

Fenntartható termékek

Példamutatás, minőségibb élet, rutin, büszkeség. Ez az érzéshalmaz akár egy tudatos alternatíva bevezetésével Tiéd lehet.

Neked mi a következő low waste lépésed?

Legyél akár kezdő, akár haladó tudatosságra nyitott társunk, webshopunkban számos fenntartható, környezetbarát terméket találsz.

Fenntartható termékek

Példamutatás, minőségibb élet, rutin, büszkeség. Ez az érzéshalmaz akár egy tudatos alternatíva bevezetésével Tiéd lehet.

Blogunk

Olvass tudatos szokásokat elősegítő írásaink között!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Mindig értesülj a legújabb tudatos trendekről.